Beeld © ANP

Ex Tiger Woods verkoopt na jaren huis met miljoenenverlies

16 september 2020 08:20

Ze moest flink inleveren op de prijs maar Elin Nordegren (40), de ex-echtgenote van golfer Tiger Woods (44), heeft het huis dat ze na de scheiding in Florida liet bouwen weten te verkopen. Ze zette het domein in 2018 op de markt voor 49,5 miljoen dollar (bijna 42 miljoen euro), maar verkocht het uiteindelijk voor 28 miljoen dollar (23,6 miljoen euro), meldt 'LA Times'.

Het huis staat op 5600 vierkante meter grond en heeft een oppervlakte van 2400 vierkante meter. Het heeft 11 kamers en 18 badkamers en is van alle gemakken voorzien. Vanuit bijna alle kamers is er zicht over de Atlantische Oceaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Celebs overspoelen Tiger Woods met liefde na winst

De in Zweden geboren Nordegren (40) heeft een relatie van American footballspeler Jordan Cameron. Ze kregen vorig jaar een kind. Met Tiger Woods is ze ouder van twee kinderen Sam van 13 en Charlie van 11 jaar oud.

Elin liet het huis, gelegen niet ver van Palm Beach, in 2011 bouwen nadat ze 100 miljoen dollar op haar rekening kreeg gestort van haar ex-man vanwege de scheiding. Op de grond van haar woning stond een huis dat was aangetast door houtrot, waardoor het gesloopt moest worden. Dat huis kocht ze voor 12 miljoen dollar. Hoeveel de bouw van het nieuwe huis heeft gekost is niet bekend, maar vaststaat wel dat ze flink gecasht heeft.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!