Beeld © Instagram @dominiqueschemmekes

Dominique voelt zich rijk mens na huwelijksaanzoek Anouk

16 september 2020 16:40

Nadat haar 19-jaar jongere vriend al meerdere malen op zijn knieën ging, trok Anouk (45) afgelopen weekend zélf de stoute schoenen aan. De zangeres vroeg haar grote liefde ten huwelijk en sindsdien leeft het stel op een roze wolk.

"Je daagt me altijd uit om de beste versie van mezelf te zijn"

Anouk maakte het nieuws via haar Instagram bekend. Op een schattige video is te zien hoe Dominique geblinddoekt op een stoel zit waarna de zangeres hem de belangrijke vraagt stelt. Op zijn beurt laat de 26-jarige basketballer nu weten enorm 'gezegend' te zijn. 'Ik ben eerlijk gezegd zo trots op waar ik nu sta in het leven: verloofd met niet alleen de moeder van mijn kinderen, maar ook met mijn beste vriend en de liefde van mijn leven', deelt hij met zijn volgers. 'Ik wil je bedanken dat je me de tijd en de ruimte hebt gegeven om als persoon te groeien. Je daagt me altijd uit om de beste versie van mezelf te zijn.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zó zal Anouk corona-proof te zien zijn in TVOH

Het duurt nog even voordat de bruiloft er gaat komen. 'Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. But good things take time', aldus Anouk.

Het wordt voor Anouk de derde keer dat ze in het huwelijksbootje stapt. Eerder was de zangeres al getrouwd met Remon Stotijn en Edwin Jansen. Anouk en Dominique hebben samen dochtertje Jelizah Rose, daarnaast heeft de 'Lost'-zangeres vijf kinderen uit eerdere relaties: Phoenix Ray, Jesiah Dox, Benjahmin Kingsley, Elijah Jeremiah en Sion Jethro. Anouk en Dominique zijn vijf jaar samen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk wil extra coronamaatregelen in nieuw seizoen TVOH

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!