Beeld © ANP

Lee Towers reageert op dreigement André Hazes

16 september 2020 18:23

Lee Towers (74) heeft gereageerd op de aanval van André Hazes (26), die onlangs duidelijk maakte dat hij 'de nieuwe Mr. Ahoy wil worden'. "Records zijn er om gebroken te worden. Dré is nog zo piep, als je ziet in wat voor tijd ik het record heb binnengehaald, dat waren andere tijden", vertelt Lee in 'De Coen en Sander Show'.

"Kan er maar één zijn"

André zei onlangs tegen het ANP dat hij een gooi wil doen naar het Ahoy-record van Lee. Volgens de zanger is het wat hem betreft klaar met de carrière van 'Mr. Ahoy' en Dré is maar al te gretig om dit stokje over te nemen. "Ik zou het hem van harte gunnen, maar dat hij zich Mr. Ahoy wil noemen, dat kan er maar één zijn…", aldus de 'You never walk alone'-zanger bij 538.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

André Hazes wil Lee Towers van Ahoy-troon stoten

Leen Huizer, zoals Lee Towers oorspronkelijk heet, heeft maar liefst 51 keer in de Rotterdamse concertzaal gestaan, wat het voor André nog een hele klus maakt om dit in te halen. De 'Leef'-zanger staat namelijk op nog 'maar' acht shows. Toch is hij van plan om de nieuwe 'Mr. Ahoy' te worden. "Ahoy moet gewoon echt van mij worden. Als mensen Ahoy zeggen dan moeten ze meteen zeggen: ‘oh, Hazes speelt daar’. Ik zit nu op 8, dus ik heb nog een lange weg te gaan", aldus André. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Ook Lee Towers op verjaardagsfeestje Fred van Leer

Lee vertelde volgend jaar 75 jaar te worden en dat leek hem wel een leuke aanleiding om misschien nog één keer het podium van Ahoy op te gaan.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!