Beeld © ANP

Fien Vermeulen maakt een wel heel 'lullig' foutje

16 september 2020 19:36

Fien Vermeulen (29) maakt een wel héél grappig foutje via WhatsApp. De radio-dj plaatste een foto op haar Instagram waarop een gesprek tussen haar en haar autodealer te lezen is. 'Dat moment dat je bij je veelgebruikte emoji’s per ongeluk de verkeerde verstuurd', schrijft ze bij het bericht.

"Yes we maken er wat leuks van"

Fien zet een screenshot op haar Instagram, waarop te zien is dat zij aan haar autodealer vraagt wanneer ze haar bolide mag ophalen. Ook wel haar 'Fieniemini' genoemd. 'We maken er wat leuks van', schrijft ze vervolgens. Maar wat ze bij de verzending van het bericht per ongeluk aan de zin toevoegt, is een aubergine-emoji. En dat heeft een heel andere betekenis dan dat je met je autodealer wil delen... Gelukkig voor de radio-dj kan haar dealer er wel om lachen. 'Boef!', reageert hij met een emoticon. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Fien Vermeulen lijkt sprekend op déze twee BN'ers

Fien was in het meest recente seizoen kandidaat van Expeditie Robinson. Tijdens deze uitzending kreeg ze echter veel negatieve reacties van kijkers, omdat ze haar het spel 'laf' vonden spelen. In de video hieronder zie je haar weerwoord op deze negativiteit.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!