Beeld © Getty Images

Hondje Katie Price komt op bizarre wijze aan zijn einde

17 september 2020 10:48

Katie Price (42) heeft een enorme blunder begaan. Ze heeft haar hondje Rolo illegaal ingesmeerd met cannabisolie. De pup kreeg door het kalmerende spul een intense behoefte om een knus slaapplekje te zoeken en daarvoor koos hij de vloer onder een elektrische tv-fauteuil. Dáár ging weer iemand op zitten, met als gevolg dat het diertje stikte. Katie doet het bizarre verhaal zelf uit de doeken in 'The Mirror'.

"Het was aanbevolen door de fokker"

Het is illegaal om je hond in te smeren met cannabisolie zonder dat de dierenarts daar een recept voor heeft uitgeschreven, maar dat wist Katie niet. Ze kreeg het advies namelijk van de fokker bij wie ze haar hondje had gekocht. Die zegt dat hij geen enkel idee had dat het tegen de wet was. Ook stelt de fokker dat hij Katie had aanbevolen om een kleine hoeveelheid te geven en niet weet hoeveel ze daadwerkelijk op 'm heeft gesmeerd.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Katie Price onder vuur na aanbrengen 'plamuurlaag' bij dochtertje

Het is allemaal extra zuur voor Katie omdat de kleine pup een cadeautje was voor de dertiende verjaardag van haar dochtertje Princess. Een woordvoerder van Katie zegt het volgende: "Katie is verteld dat het niet schadelijk was voor Rolo om de olie te gebruiken. Het was aanbevolen door de fokker."

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!