Beeld © ANP

Rico Verhoeven lapt regels aan zijn laars met sportbolide

17 september 2020 11:58

Ook Rico Verhoeven (31) moet wel eens een boodschap doen en hoe kan dat sneller dan met zijn peperdure McLaren? Met de verkeersregels neemt Rico het echter niet zo nauw, zo blijkt.

Online circuleren enkele foto's van zijn bolide die midden in het stadscentrum van Dordrecht geparkeerd stond. De kickbokser zelf was in geen velden of wegen te bekennen; hij was even shoppen voor een nieuwe bril, samen met kunstenaar Joseph Klibansky. Die zette zijn auto ook pardoes midden in de winkelstraat neer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rico Verhoeven staat stil bij 60ste verjaardag overleden vader

Een oplettende wijkagent zag de auto's dubbel geparkeerd staan, maar besloot geen bekeuring uit te schrijven. 'Bleek om Rico Verhoeven te gaan, maar bij een waarschuwing gehouden', schrijft hij op Twitter. De auto trok veel bekijks van passerende jeugd. Rico nam daarna uitgebreid de tijd om de jongeren te begroeten. Ook de eigenaar van de brillenwinkel deelt een kiekje van de snelle auto's voor zijn winkel. 'Leuk dat jullie er zijn', valt erbij te lezen.

De actie zorgt voor veel commotie online. Zo vinden veel mensen het onbegrijpelijk dat de kickbokser er zonder straf mee weg is gekomen. 'Dat moeten wij eens doen', luidt een van de vele reacties. Een andere Twitteraar wijst erop dat de kickbokser mogelijk tegen de verkeersrichting in is gereden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Max Verstappen in de leer bij Rico Verhoeven

Dit voorjaar maakte Rico bekend dat hij en zijn ex-vriendin Jacky een punt achter hun relatie hadden gezet. Aan RTL Boulevard vertelde hij over de moeilijke tijd die daarop volgde.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!