Beeld © YouTube-kanaal Lange Frans

Bizzey: 'RIVM bood mij 100.000 euro voor corona-campagne'

17 september 2020 14:45

Bizzey claimt een lucratief aanbod van het RIVM te hebben gekregen om te schitteren in een corona-campagne. De 35-jarige rapper vertelt in de podcast van Lange Frans (39) dat hij de deal heeft afgewezen, maar het RIVM verwijst zijn uitspraken naar het land der fabelen.

"Ik hield me heel netjes aan de regels"

Het RIVM laat weten het een bijzondere uitspraak van Bizzey te vinden: "Wij hebben geen contact gehad met Bizzey, laat staan 100.000 euro geboden. Daarnaast hebben wij helemaal geen campagnes gevoerd over de coronamaatregelen."

Bizzey beweert anders; volgens de rapper is hij door het RIVM 'gecheckt'. "Ze hebben mij gevraagd om een campagne te doen. Net zoals ik met een merk werk, heeft het RIVM mij ook benaderd. Ik had me toen ook nog niet over corona uitgelaten en ik hield me heel netjes aan de regels. Ik was toen voor het RIVM wel een geschikt voorbeeld." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bizzey in bed net zo vunzig als in muziek: 'Ik lik alles'

“In de tijd dat we met hen aan het spreken waren, was het snel aan het veranderen in mijn hoofd”, gaat hij verder in de podcast. Als Lange Frans nieuwsgierig is naar het bedrag, laat Bizzey zich ook nog ontvallen: "Ik vond het niet schrikbarend veel. Het was leuk geld, ze hadden een tonnetje geboden, daarvoor ga ik mijn ziel niet verkopen.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!