Gordon en Martien Meiland Beeld © ANP/Talpa

Gordon geeft Martien Meiland een veeg uit de pan

17 september 2020 17:03

Het zit Gordon (52) helemaal niet lekker dat de biografie van Martien Meiland (59) geschreven is door Jan Dijkgraaf (58). De zanger vindt de schrijver 'een meelifter' en kan nauwelijks geloven dat zijn Talpa-collega met hem in zee is gegaan.

"Zielig persoon"

'Kon je echt niemand anders vinden dan die vreselijke Jan Dijkgraaf?' vraagt Gordon onder het Instagram-bericht van Martien waar Jan hem het eerste exemplaar van het boek overhandigt. De zangers vete met Jan komt door een column die over hem werd geschreven. Jan wilde deze vervolgens bij de radiovariant van Veronica Inside voordragen, maar werd tegengehouden door presentator Wilfred Genee. Die was op zijn beurt weer angstig voor mot met Gordon en John de Mol. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Eloise van Oranje volgt voorbeeld van Martien Meiland

Niet iedereen is het eens met Gordons kritiek. 'Jantje Dijkgraaf heeft je onderuit getrapt in zijn column en nu is meneer op zijn teentjes getrapt', valt eentje de zanger aan. 'Jan staat tenminste rechtop. (...) Kan je van velen niet zeggen. Nogal onfris als BN'ers dit op de Insta van een andere BN'er plaatsen', vindt een ander. 'Zielig persoon moet je zijn als je een ander, Martien in dit geval, zijn moment niet gunt', stelt een derde. Jan zelf laat op Twitter weten dat hij Gordon een 'smeerpijp' vindt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon wil show maken met 'verschrompelde' Martien Meiland

Gordon en Martien zullen, zo lijkt het nu, niet snel met elkaar gaan wijnen, wijnen, wijnen. Eerder noemde Gordon Martien al 'verschrompeld'. Gelukkig kan Martien altijd nog terecht bij huisvriendin Caroline. Zij wil het namelijk weer bijleggen met de kasteelheer, vertelt ze in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!