Sylvie Meis 'nog nooit zo klaar geweest' om jawoord te geven

18 september 2020 07:55

Sylvie Meis (42) trouwt dit weekend voor de tweede keer. De presentatrice staat te popelen om haar verloofde, de Duitse kunstenaar Niclas Castello (42), haar jawoord te geven. 'Nog nooit zo klaar geweest om JA te zeggen', schrijft Sylvie voorafgaand aan haar huwelijk op Instagram.

De socialite loopt volgens Duitse media vrijdag naar het altaar en ook de dagen erna viert ze groot feest in Florence. Haar management doet echter geen uitspraken over de planning van de bruiloft. Ook Sylvie gaat tijdens de festiviteiten niets delen op social media. 'Post pas weer na het weekend. Wil in het moment zijn als ik mijn grote liefde trouw en van elke seconde genieten en absorberen', zegt de presentatrice, die tijdens haar huwelijk met Rafael van der Vaart nog een televisieploeg toeliet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Ouders Sylvie Meis afwezig op haar sprookjeshuwelijk

Sylvie en Niclas zouden eigenlijk al in juni trouwen, maar dat kon vanwege de coronacrisis niet doorgaan. De presentatrice zei destijds al dat het huwelijk er hoe dan ook zou komen. "Uitstel is geen afstel", zei ze toen.

Het koppel leerde elkaar kennen op een bruiloft van vrienden in het voorjaar van 2019. Niet lang erna werden ze innig knuffelend in de zee bij Saint Tropez gespot. In het najaar vorig jaar maakten ze hun huwelijksplannen bekend, toen werd de blondine met een enorme diamant aan haar ringvinger werd gespot.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis deelt boodschap voor bijzonder persoon in haar leven

De bruiloft moet geen showbizzcircus worden. Het wordt een intieme ceremonie in de zon met alleen familie en de naaste vrienden, vertelde Sylvie eerder aan het Duitse blad Gala. Wel heeft ze meerdere jurken gepland voor de bruiloft. Een van de japonnen is een lichte trouwjurk van het Israëlische couturelabel Galia Lahav, die 'velen zal verrassen'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Sylvie Meis over Damián, Niclas én haar droomhuwelijk

Sylvie was van 2005 tot 2013 getrouwd met voormalig voetballer Rafael van der Vaart. Hun zoon Damián zal de presentatrice naar het altaar begeleiden. Sinds de scheiding is het liefdesleven van Sylvie voor Nederlandse en Duitse roddelbladen vaak een dankbaar onderwerp.

Ze was even samen met de Spaanse zakenman Manuel Campos Guallar, maar die prille relatie werd na een paar maanden verbroken. In 2017 verloofde La Meis zich met de steenrijke Charbel Aouad, alleen van trouwen is het niet gekomen. Binnen enkele maanden verbraken de twee hun verloving.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Estavana Polman: 'Ik hoop dat Sylvie een fantastische dag heeft'

In een interview aan het Duitse RTL liet ze toen weten moeite te hebben in de liefde. "Ik heb regelmatig het gevoel dat het zwaar is en het niet meevalt om de juiste man in mijn leven te vinden." Dat zou met Niclas nu wel zijn gelukt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!