Koen Crucke en Samson & Marie Beeld © ANP

'Alberto Vermicelli' ook van de partij bij Samson & Marie

18 september 2020 15:09

Gert Verhulst (52) mag dan voor eeuwig de hondenriem van Samson hebben overgedragen aan zijn dochter Marie (25), maar één vaste gast in het programma zal sowieso terugkeren. Niemand minder dan de fameuze kapper 'Alberto Vermicelli', die gespeeld wordt door Koen Crucke (68), maakt een comeback in de show 'Samson & Marie'.

"Mag ik het zeggen?"

Koen, die al sinds het begin te zien is als Alberto, vertelde bij Gert Late Night dat hij inderdaad terugkeert bij Samson & Marie. "Ik heb hier eigenlijk zwijgplicht over", liet hij weten in het praatprogramma. "Mag ik het zeggen?" vroeg hij voordat hij het nieuws bekendmaakte. "De nieuwe afleveringen zijn allemaal ingeblikt intussen." De vernieuwde show gaat op 28 september in première bij Ketnet. De grote vraag is of Walter Baele en Walter de Donder, die Van Leemhuyzen en de burgermeester spelen, ook een comeback maken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Samson maakt zijn comeback op televisie

Gert werd ongelooflijk beroemd door zijn programma met zijn trouwe viervoeter. Nu neemt zijn dochter het van hem over en dat maakt haar best zenuwachtig. Inmiddels hebben ze al een paar liedjes met succes samen uitgebracht, maar Marie hoopt vooral dat haar vader 'trots' op haar zal zijn. In de video hieronder vertelt ze waarom. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Marie Verhulst hoopt dat Gert trots is na overname Samson

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!