Jane Fonda en Michael Jackson Beeld © Getty Images

Jane Fonda vertelt over naaktzwemmen met Michael Jackson

18 september 2020 18:15

Dat Jane Fonda (82) bomvol verhalen zit, is allang bekend. De iconische actrice heeft heel wat meegemaakt en vele beroemdheden gekend. Ze doet wel vaker een boekje open over haar bekende vrienden en dit keer was Michael Jackson aan de beurt.

"Een heel interessant figuur"

Jane was goede vrienden met Michael in zijn hoogtijdagen. De actrice vertelt bij Watch What Happens Live aan presentator Andy Cohen dat ze met de zanger een wee lang heeft samengewoond. "Ik vond hem heel aandoenlijk, een heel interessant figuur", laat ze weten. "Ik kende hem goed." De twee beleefden veel avonturen samen. "Ik ging een keertje met hem skinny-dippen, hoe vind je die?" 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Jane Fonda heeft spijt dat ze bed niet deelde met Marvin Gaye

Ook Kim Kardashian kwam ter sprake. Jane kwam de realityster een keertje tegen in een nagelsalon en later nog eens op een Grammy-feestje. Tijdens dat partijtje zat de 82-jarige samen met zangeres Gladys Knight op de grond en toen gebeurde er iets geks. "Ik wilde opstaan en toen had ik dit figuur in m'n gezicht", geint Jane, die Kims rondingen nadoet. "Ik dacht: 'Dat is de mooiste bilpartij die ik ooit heb gezien'. Natuurlijk bleek het Kim Kardashian te zijn. Dus zei ik tegen haar: 'Ik zit al een tijdje te kijken naar je kont en vind 'm prachtig'." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jane Fonda en Lil Nas X samen in milieucampagne Gucci

Ondanks haar leeftijd straalt Jane als nooit tevoren. Blik in de video hieronder terug op haar indrukwekkende carrière. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!