Beeld © Instagram @Bassmit

Bas Smit haalt tienduizenden euro's op door schildpadden

18 september 2020 17:27

Het is voor velen geen geheim dat Bas Smit (38) bekend staat om zijn hilarische video's op Instagram. De bekende man van Nicolette van Dam (35) heeft dan ook meer dan zeshonderdduizend volgers. Maar er zit meer achter deze man dan alleen maar grappen. Hij heeft namelijk weer een heel bijzondere manier gevonden om geld op te halen voor het Prinses Máxima Centrum!

"Jongens dit is ongelooflijk"

Voor wie Bas Smit volgt op Instagram is het geen geheim dat zijn twee schildpadden twee eieren hebben gelegd. Een kleine gezinsuitbreiding zou je dus kunnen zeggen. En met een gezinsuitbreiding moet je uiterst serieus omgaan, dus heeft de vader in spe twee broedmachines gekocht waarin de eitjes rustig de tijd kunnen nemen om uit te komen. En samen met een speciale actie bedacht door Bas Smit, hebben deze twee broedmachines de bekende Instagrammer maar liefst 60.000 euro opgeleverd voor het Prinses Máxima Centrum!

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Bas Smit en Nicolette van Dam oefenen dans, maar zonder succes

Bas zou namelijk Bas niet zijn, als hij niet ook voor zijn twee nieuwe kindjes een Instagram account heeft aangemaakt. Dit account heeft in korte tijd maar liefst bijna 50k volgers opgebracht. Door dit succes kwam Bas met het idee om adverteerders de kans te geven om stickers te plakken op de broedmachines, voor 'maar' 5000 euro. Daarbij kwam ook de belofte dat al het opgehaalde geld naar het Prinses Máxima Centrum gaat. En dat heeft tot nu toe maar liefst 60k opgeleverd!

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Shocking! Bas Smit draagt Crocs vanwege Justin Bieber

Het is niet de eerste keer dat Bas met zo'n actie zoveel geld ophaalt voor het Centrum voor Kinderoncologie. Twee jaar geleden kwam de influencer namelijk met een t-shirt actie, waar hij in 2018 al meer dan 100.000 euro mee had opgehaald. Het geld werd besteed aan een prachtig aquarium, speel- en onderwijsmaterialen en een speelgoed/klimrek voor één van de binnentuinen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!