Beeld © ANP

Gordon in tranen om huidige situatie voor horeca door corona

19 september 2020 16:09

Gordon is naast zanger en presentator, vooral ook ondernemer. Met zijn horecazaken kende Gordon groot succes, maar door de huidige coronacrisis ziet het er allemaal niet meer zo rooskleurig uit. Hij kan er wel om janken.

"Ik weet niet hoe we dit moeten doorstaan"

Via een lang filmpje op zijn persoonlijke Instagram vertelt Gordon wat hem zo dwarszit. "Ik wil toch eigenlijk een keer laten zien hoe het echt is", zegt hij terwijl zijn zaak Blushing in Amsterdam loopt. "Normaal gesproken zitten hier honderden mensen, maar dit is nu het trieste verhaal."

Gordon heeft het ontzettend zwaar met deze tegenslag. "Ik kan je eigenlijk niet uitleggen wat het met je doet als ondernemer", zegt hij. "Dit is de keiharde realiteit. Ik weet niet hoe we dit moeten doorstaan. Het is echt om te janken", vertelt hij geëmotioneerd. Aan het einde van de video vecht Gordon tegen de tranen. "Ik heb even geen woorden."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Gordon geeft Martien Meiland een veeg uit de pan

Gordon maakte ruim een jaar geleden bekend af te willen kicken van zijn drugs- en alcoholverslaving. Daarvoor ging hij speciaal naar kliniek in Zuid-Afrika. In de video hieronder vertelt Gordon hoe zwaar dat voor hem was.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!