Anouk Hoogendijk Beeld © ANP

Hoogzwangere Anouk Hoogendijk in het ziekenhuis

20 september 2020 15:04

Anouk Hoogendijk (35) heeft een onzeker weekend achter de rug. De ex-voetbalster is zwanger van haar eerste kindje en belandde dit weekend in het ziekenhuis. 'Je schrikt toch even als de baby dagenlang non-stop de samba aan het dansen is en de volgende dag opeens niet meer beweegt', deelt ze met haar volgers op Instagram. 

"Bij twijfel over gezondheid: altijd aan de bel trekken!"

Volgens Anouk is er geen reden tot paniek en 'is alles weer onder controle'. De aanstaande moeder besloot haar verloskundige te bellen nadat het kleintje in haar buik wel érg stil was. 'Zij kwam direct langs en stuurde me door naar het ziekenhuis waar ik 45 minuten aan de monitoren werd gelegd. Uiteindelijk bleek alles goed te zijn, maar 'Ali' had gewoon even een rustdagje genomen en was gedraaid', verklaart Anouk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk Hoogendijk toont vol trots haar groeiende babybuik

Hoewel ze twijfelde actie te ondernemen, is Anouk maar wat blij naar haar onderbuikgevoel te hebben geluisterd. Zo schrijft ze: 'Iedereen in het ziekenhuis was zo lief en zei dat je bij twijfel altijd langs moet komen, ook al is het twintig keer. Dus mensen bij twijfel over gezondheid: altijd aan de bel trekken! Ik ben weer helemaal gerustgesteld en kan niet wachten om hier over een maand te liggen maar dan met mijn babyboy in m'n armen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk Hoogendijk geconfronteerd met nieuwe fase zwangerschap

Het wordt het eerste kindje voor Anouk en haar vriend Pieter: een jongetje. In RTL Boulevard vertelde ze dolgelukkig te zijn met het nieuws.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!