Undercover Beeld © Netflix

Undercover-acteur viel kilo's af voor rol in Netflix-hit

20 september 2020 15:47

De cast van de Netflix-hit 'Undercover' wordt het tweede seizoen versterkt door Sanne Samina Hanssen en Ruth Becquart, die zorgen dat de biertjes koud staan bij El Dorado. Ook de Belgische acteurs Wim Willaert en Sebastien Dewaele hebben in de nieuwe reeks een rol en spelen wapenhandelaars en broers JP en Laurent Berger. Dat zo'n rol niet zomaar komt aanwaaien, daar weten ze alles van.

"Het dieet was bijna een voltijdse job"

De 42-jarige Sebastien vertelt tegenover de Belgische krant Het Laatste Nieuws dat hij voor zijn rol als de harde JP namelijk in sneltempo zo'n tien kilo kwijt moest zien te raken. "Het dieet was bijna een voltijdse job", onthult hij. "Het was zwoegen". Zijn dieet nam uiteindelijk zijn hele leven over en hield stand tot na de opnames. Het eerste wat de acteur daarna deed? Een hamburger halen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sterrencast laat zich uit over Undercover-film

Het tweede seizoen van Undercover speelt zich een klein jaar na de spannende confrontatie af. Kim, gespeeld door Anna Drijver, werkt bij Human Rights. Met hulp van haar ex-collega Bob (Tom Waes) leidt haar onderzoek naar illegale wapenhandel in Syrië naar de El Dorado Ranch, een country & western manege in het Belgische achterland. Bob gaat undercover en probeert in de gratie te komen van de gebroeders Laurent en JP Berger. Ondertussen zet Ferry Bouman (Frank Lammers) vanuit de gevangenis zijn zoektocht naar de ware identiteit van undercoveragenten Bob en Kim.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank Lammers deelt als 'ons Ferry' eerste details Netflix-film

Undercover is een wereldwijd succes. En dat merken de castleden maar al te goed. Frank Lammers, Elise Schaap en Anna Drijver worden overal ter wereld herkend, vertellen ze aan RTL Boulevard.

Undercover-cast wordt overal ter wereld op straat herkend

01:55

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!