Sonja Bakker Beeld © ANP

Sonja Bakker kaart gewichtsverlies aan

20 september 2020 19:06

Het is Sonja Bakker (45) niet in de koude kleren gaan zitten dat ze regelmatig van haar volgers te horen krijgt dat ze te dun is. Op Instagram geeft de voedingsdeskundige nu tekst en uitleg. 

"Verdriet gaat je niet in je koude kleren zitten"

'Inderdaad, ik ben afgelopen maanden een paar kilo afgevallen', deelt Sonja mee aan haar bezorgde volgers. 'Ik kan jullie zeggen, verdriet gaat je niet in je koude kleren zitten.' Sonja verloor begin juli haar vader en dat verlies heeft zijn sporen nagelaten. 'Wij hebben hem een jaar lang dag en nacht verzorgd met zoveel liefde. Door al het verdriet, wat een plekje moet krijgen, ben ik juist gaan wandelen met mijn hond en familie in de natuur. En inderdaad geen trek in eten en tranen met tuiten', gaat ze verder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Sonja Bakker openhartig over verlies van vader

Vader Theo wist tegen alle verwachtingen in zijn leven met nog een jaar te rekken nadat zijn behandelteam hem weken, hoogstens een paar maanden gaf. Maar dat maakt de pijn voor Sonja en haar familie niet minder erg. De keuze dat Theo zelf zou bepalen wanneer hij zijn leven zou beëindigen middels euthanasie stond vast.

Sonja vertelde eerder in gesprek met weekblad Privé nog hoe bijzonder haar vader was. Sinds begin dit jaar ging het duidelijk bergafwaarts met de gezondheid van haar vader, die leed aan darmkanker. "Hij heeft nog een tijdje kunnen genieten van zijn familie en dit was het dan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dieetgoeroe Sonja Bakker: 'Ik zal nooit afgeven op iemands gewicht'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!