Beeld © ANP

Jimmy Kimmel vindt Emmy Awards zonder publiek maar niks

21 september 2020 02:14

De Emmy Awards verlopen dit jaar, vanwege het coronavirus, heel anders dan anders. Presentator Jimmy Kimmel (52) reikt de belangrijke televisieprijzen virtueel vanuit het Staples Center in Los Angeles uit, waar hij zich in een zaal zonder publiek en genomineerden bevindt. In een interview met Entertainment Weekly, voorafgaand aan de show, liet hij weten er toch een klein feestje te van gaan maken.

"Het voelt natuurlijk een beetje raar aan"

"Het voelt natuurlijk een beetje raar aan om prijzen uit te reiken aan mensen in een industrie die noodgedwongen een tijdje stil heeft gelegen. Er zouden prijzen vergeven moeten worden aan de mensen die zich al maanden dag en nacht inzetten om het coronavirus te bestrijden en hulp verlenen aan degenen die het virus hebben opgelopen. Hun werk is vele malen belangrijker dan dat van ons," aldus Jimmy.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Jimmy Kimmel neemt een paar maanden pauze

"We gaan de eerste hulp verleners, artsen, verpleegkundigen en alle andere belangrijke 'frontline workers' tijdens de Emmy Awards in het zonnetje zetten. Omdat ze dat ontzettend verdienen. Ik ben hen ontzettend dankbaar voor al het werk dat ze gedaan hebben en voor al het werk dat ze nog moeten verrichten de komende maanden."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!