André Hazes en Bas Smit Beeld © ANP

André Hazes neemt vriend Bas Smit flink op de hak

21 september 2020 14:44

De vriendschap tussen Bas Smit (39) en André Hazes (26) is zo hecht, dat de twee elkaar lekker in de maling kunnen nemen. Deze keer is het de beurt aan de man van Nicolette van Dam (36) om het pispaaltje te zijn.

"Grandioos. Ik lig helemaal in een deuk"

Hoewel Bas in een scheur ligt om het filmpje, vindt hij André en zijn band wel 'eikels'. In het Instagram-filmpje zet de muzikale gemeenschap hun vriend te kakken. "Zonder Bas Smit was ik er waarschijnlijk nooit geweest en dat geldt voor de hele band", geint de zanger. Een ander beveelt de kijker aan om Bas te volgen, want hij 'verkoopt stickers voor op eieren'. "Wie?" reageert een ander op de vraag of hij de instagrammer kent. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Bas Smit haalt tienduizenden euro's op door schildpadden

Het filmpje is ter promotie van De Amsterdamse Zomer, een evenement van Bas. Hier komt André samen met zijn band optreden. En het blijkt wel dat er tijdens de voorbereidingen lekker gedold wordt met elkaar. Bas' volgers krijgen er geen genoeg van. 'Grandioos. Ik lig helemaal in een deuk', meldt er eentje. 'Goed gelukt', stelt een ander. Een derde doopt de man van Nicolette om tot 'onze held'. 

Of Bas ook de dansvloer onveilig gaat maken tijdens André's optreden moet nog blijken. Maar zijn moves hebben hem tot nu toe in de steek gelaten, blijkt wel uit het filmpje hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!