Martien Meiland en Yvon Jaspers Beeld © Talpa/ANP

Martien Meiland vindt Yvon Jaspers en BzV 'vréselijk'

21 september 2020 15:13

Martien Meiland (59) is een van de weinige Nederlanders die 'Boer zoekt Vrouw' niet te pruimen vindt. De 'Chateau Meiland'-ster vertelt aan 'VARAGids' dat hij het programma met veel tegenzin kijkt, omdat zijn vrouw Erica Renkema (56) het wél heel leuk vindt.

"Bah, vréselijk"

Als Martien zijn zin krijgt, kijkt hij nooit meer naar Yvon Jaspers en haar boeren. Maar de kasteelheer heeft pech, want Erica wil Boer zoekt Vrouw wel kijken. "Zij zegt: 'Dat is leuk, kijk mee'", legt Martien uit aan VARAGids. "Het is toch elke keer hetzelfde." Elke keer als Yvons show op tv komt, denkt hij: "Bah, vréselijk." Bovendien is het 'véél te langdradig' voor de Chateau Meiland-ster. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Nieuwe televisieklus voor Martien Meiland

Maar Martien kijkt wel graag naar een ander liefdesprogramma. De kasteelheer kijkt met veel plezier naar First Dates. "Eten ze samen, klaar. Het wordt wat of niet", legt hij uit. De simpliciteit spreekt hem wel aan. Bovendien vindt hij het leuk om te speculeren over de stelletjes. "Denk je: oh, wat hebben ze het leuk, wat passen ze goed bij elkaar." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon geeft Martien Meiland een veeg uit de pan

Het valt Martien wel zwaar als ze niet bij elkaar blijven. "Zó jammer." Gelukkig hoeft hij niet te vechten met Erica over First Dates, want dat vinden ze allebei leuk. "Lekker meegluren in andermans leven", zegt Erica over het programma. Ook kijken ze graag naar Ik Vertrek, het programma waar ze zelf ooit beroemd mee zijn geworden. 

Wie wel weer op de vriendenlijst van Martien staat, is huisvriendin Caroline. Ze missen elkaar en willen weer wijnen, wijnen, wijnen met elkaar. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!