Beeld © Disney

Marvel-fans in de war door eerste beelden nieuwe Disney+-serie

21 september 2020 15:56

Er is nog een reden bijgekomen om Disney+ aan te schaffen en die heet 'WandaVision'. Deze serie is een must-see voor elke Marvel-fan, maar de eerste beelden zijn vooral verwarrend. De serie haakt hiermee in op de immens populaire films van de stripboekgigant.

De serie WandaVision vertelt het verhaal over de superhelden, en lovers, Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany). De twee waren ook al te zien in de films van de zogenoemde MCU (Marvel Cinnematic Universe). Zo zagen de fans hoe Vision in Avengers: Infinity War stierf, maar nu lijken ze toch weer samen te zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robert Downey Jr. bevestigt: 'Ik ben helemaal klaar met Marvel'

Het lijkt er echter op dat de twee in een alternatieve realiteit zijn beland en het moeten zien te rooien in een jaren '50-achtige sitcom. Al in de eerste trailer is te zien hoe ze ontdekken dat er iets niet klopt. Marvel staat al jaren bekend om hun populaire superhelden-films die allemaal nauw met elkaar verbonden zijn. De bedoeling is dat WandaVision het startschot geeft voor de nieuwe Dr. Strange-film: Dr. Strange Multiverse of Madness, waar Elizabeth Olsen ook in te zien is. De eerste beelden zijn vooral erg...verwarrend te noemen. 

De verwachting is dat WandaVision nog dit jaar te zien is op Disney+, maar een exacte datum is nog niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans smeken Marvel geen nieuwe Black Panther te casten

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!