Beeld © Instagram @DonnyRoelvink

Donny Roelvink: 'Ik mis je elke dag steeds iets meer'

21 september 2020 15:36

Donny Roelvink (22) deelt een tranentrekkend bericht op zijn Instagram. Met een aantal aandoenlijke video's en een foto zet hij zijn geliefde oma in het zonnetje. 'Ik mis je elke dag steeds iets meer. Happy birthday my angel', schrijft de zoon van Dries.

"Oprecht zitten janken bij het zien van deze filmpjes"

Twee jaar geleden werd bekendgemaakt dat hartendief Dien, de oma van Donny en Dave Roelvink (26), was overleden. Dave vertelde toentertijd al dat zijn oma de allerliefste vrouw in zijn leven was. 'Je was het mooiste wat me ooit is overkomen en ik zal je nooit, maar dan ook nooit van mijn leven vergeten', schreef de geëmotioneerde kleinzoon. De getroffen Donny schreef over zijn oma dat ze zijn tweede moeder was.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Dave Roelvink deelt zoetsappige foto met nieuwe liefde

Veel van zijn volgers reageren dan ook erg geëmotioneerd op de bijzondere video's van Donny en zijn oma. 'Oprecht zitten janken bij het zien van deze filmpjes', schrijft er een. 'Mooie herinneringen... ze zit voor altijd in je hart', schrijft een andere fan. Ook zijn broer Dave eert zijn oma met een video op zijn Instagram-account, zoals te zien is hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Donny Roelvink en liefje Janice zetten volgende stap in relatie

De oma van Donny en Dave had voor haar overlijden al enige tijd last van haar gezondheid. In november 2018 overleed Dien op 90-jarige leeftijd. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!