Teddy en haar moeder Bibi Breijman Beeld © Instagram @bibibreijman

Bibi Breijman laat zich nieuw kapsel aanmeten door Teddy

21 september 2020 15:58

Teddy (2) heeft de grootste lol met haar moeder Bibi Breijman (29). En Bibi's Instagram-volgers mogen van ieder moment meegenieten. Zo ook van hun kapsalonavonturen, waarbij de kleine haar moeder een nieuwe coupe aanmeet.

"Wat een heerlijk boefje hebben jullie toch"

'Maandagochtend was nog nooit zo leuk!' stelt een vrolijke Bibi op Instagram. Samen met haar dochtertje Teddy startte ze de week met een frisse haardos. De kleine dame kan eindelijk een staartje in, maar wilde niet de enige in huis zijn met die haarstijl. 'Ik moest van Ted ook een staart op m’n kop', zet Bibi bij een serie aandoenlijke foto's. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Bibi's dochtertje Teddy is op hilarische wijze goudeerlijk

Het moet eventjes afzien zijn geweest voor Bibi, maar ze scoort veel punten bij haar volgers. 'Wat een heerlijk boefje hebben jullie toch', zegt er eentje over haar kindje met Waylon. Een ander omschrijft het mama-dochterduo als 'prachtige en vrolijke meisjes'. 'Bedankt dat we mogen meegenieten', klinkt het verder. 

Hoewel Waylon ontbreekt in de fotoreeks, zal hij niet ver weg zijn geweest. Zo wel, dan hoeven Bibi en Teddy hem nooit écht te missen, want ze kunnen zo een van zijn knallers aanzetten. De zanger heeft zelfs een speciaal nummer opgedragen aan zijn grote liefde. In de video hieronder vertelt hij erover.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!