Maxime, Martien en Erica in 'Chateau Meiland' Beeld © SBS/Talpa

Familie Meiland laat zich nieuwe coupe aanmeten

21 september 2020 21:35

De corona-coupes zijn verleden tijd voor Martien (59), Erica (56) en Maxime (24). De Meilandjes vonden het tijd om de lange lokken vaarwel te zeggen en het resultaat mag er wezen.

"Meid, moet je luisteren. Wat is het mooi!"

Het olijke trio trok eropuit en bezocht de Franse kapper. Martien vindt het wel gek dat Maxime en Erica ruim tien euro meer moeten betalen voor hun knipbeurt. "Stelletje schorem", vindt de kasteelheer. "En zo is dat", bevestigt zijn dochter. Erica vindt het 'discriminatie', maar het drietal is behoorlijk tevreden over de uitkomst. "Meid, moet je luisteren. Wat is het mooi!", vindt Martien van de nieuwe coupe van zijn vrouw. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Martien Meiland vindt Yvon Jaspers en BzV 'vréselijk'

"Ik moet wel even wennen", meldt Maxime. Maar haar ouders vinden het prachtig. "Wat een ander kind!" kraamt Martien uit. Erica vindt dat ze er jeugdiger uitziet en dat schiet in het verkeerde keelgat bij haar dochter. "Godver, nog jonger", aldus Maxime. "Ik lijk nou net iemand van 12", klaagt ze verder. Haar ouders geven haar de bevestiging die ze zoekt: "Het is heel leuk." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meilandjes gaan op huizenjacht voor kieskeurige Nadège

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe televisieklus voor Martien Meiland

Wie zijn mening niet heeft gegeven, maar waarschijnlijk wel aanwezig was, is de nieuwe vriend van Maxime. De realityster is helemaal dol op Leroy, die ze leerde kennen tijdens de opnames van Chateau Meiland. Ook papa Martien is weg van hem, zo is te zien in de video hieronder. 

Kijk hier de hele aflevering van Chateau Meiland

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!