Beeld © RTL Nederland

Sebastiana uit Love Island bedreigd met een fles wodka

21 september 2020 17:52

Het was zondagavond schrikken geblazen voor Sebastiana Istrate uit 'Love Island' seizoen 1. De auto van de deelnemer werd bespuugd. Daarnaast werd ze bedreigd met een fles wodka.

"Beste mannen, vergeet niet dat jullie moeder een vrouw is, en dat jullie zusje een vrouw is"

Het is niet de eerste keer dat er onbehoorlijk met een reality-deelnemer wordt omgegaan. Eerder werd Yasmine Pieraerd uit Ex on the Beach in haar eigen appartement in elkaar geslagen, omdat ze een afterparty stop wilde zetten. Gelukkig voor Sebastiana bleef het bij haar alleen bij een dreigement. 'Ik en mijn vriendin hebben niks. God is groot en wij zijn er zonder schrammetje, na wat scheldwoorden, vanaf gekomen', schrijft de brunette op haar Instagram. 'Ik wil iets kwijt: beste mannen, vergeet niet dat jullie moeder een vrouw is, en dat jullie zusje een vrouw is. Als een vrouw niet mee wil met jullie: hou dan de eer aan jezelf, stap in je auto en rij weg.'

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Islander moet na 24 uur in Love Island-villa al koffers pakken

Deze week begint er iets nieuws rondom Love Island: Casa Amor gaat officieel van start. De kandidaten van het liefdesprogramma vertoeven momenteel met z'n allen in één villa, maar daar komt dit seizoen verandering in. De mannen worden weggehaald en zullen verblijven in de beruchte Casa Amor. In deze villa zullen de koppels en de kijkers ontdekken of de liefde echt zo groot is als hij soms lijkt. Viktor en Holly geven alvast een rondleiding door de gloednieuwe villa. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!