Miljuschka Witzenhausen Beeld © ANP

Miljuschka in tranen door felicitatie moeder Astrid Holleeder

21 september 2020 19:23

Het was een enorme verrassing voor Miljuschka Witzenhausen (35) toen ze hoorde dat ze bij de laatste drie zit voor de Televizier-Ster Presentatrice. Een behoorlijke eer natuurlijk en daarom besloot ze direct haar moeder Astrid Holleeder (54) te FaceTimen.

"Zeldzaam en bijzonder"

Miljuschka kon haar tranen niet bedwingen toen ze te horen kreeg bij de laatste drie te zitten. Natuurlijk belde ze gelijk haar moeder Astrid en de twee jankten erop los op FaceTime. 'Vandaag zo verrast door jullie. Want jullie hebben gestemd!', schrijft Mil bij het filmpje. 'Hier videobel ik mijn moeder om het bekend te maken. Zeldzaam en bijzonder', voegt de tv-kok eraan toe. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljuschka komt met #eerlijkefoto-docu op Videoland

Niet alleen Miljuschka schiet vol wanneer ze het Astrid vertelt, ook haar moeder houdt het niet droog. "Echt? Jeetje! Wat goed!" roept Astrid verbaasd door de telefoon. "Nou zeg." De tv-kok moet het opnemen tegen Chantal Janzen en Eva Jinek in de race voor de Televizier-Ster Presentatrice. Chantal is er al vijf keer vandoor gegaan met de prijs en Eva al één keer. 

In de video hieronder reageert Chantal op haar nominatie. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!