Carice van Houten en Halina Reijn in 'Red Light' Beeld © YouTube-kanaal Eyeworks Film

Nieuwe serie Carice en Halina maakt kans op speciale prijs

22 september 2020 13:12

Carice van Houten (44) en Halina Reijn (44) hebben de eerste lange trailer van hun nieuwe serie 'Red Light' uitgebracht. De show dingt namelijk mee in het internationele televisiefestival 'Canneseries'. Op het evenement, dat plaatsvindt van 9 tot 14 oktober, krijgt de dramaserie ook haar internationale première.

De Nederlandse première van de eerste twee afleveringen van de serie is op donderdag 1 oktober tijdens het Nederlands Film Festival, waar de serie ook meedingt in de competitie van de Gouden Kalveren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Carice van Houten deelt eerste veelbelovende trailer van serie

Red Light is de eerste Nederlandstalige televisieserie waarin Carice van Houten en Halina Reijn samen te zien zijn. Zij zijn ook creative producers van de serie. Het verhaal gaat over drie vrouwen van wie het leven met elkaar verstrengeld raakt na een mysterieuze verdwijning. Ze komen terecht in de gevaarlijke en intrigerende wereld van mensensmokkel, prostitutie en uitbuiting in Antwerpen en Amsterdam.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Carice en Halina boycotten tv-show vanwege antisemitisme-rel

Ook Jacob Derwig, Beppie Melissen, Nadia Amin en Maaike Neuville spelen een rol. De serie is begin 2021 te zijn bij BNNVARA op NPO1.

Carice en Halina vertelden eerder al aan RTL Boulevard over hun nieuwe serie Red Light. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!