Kim Feenstra Beeld © ANP

Kim Feenstra over waarom ze geen foto's van haar baby gaat posten

22 september 2020 15:50

Door haar deelname aan 'Het Perfecte Plaatje' ontdekte model Kim Feenstra (35) dat ze niet alleen graag vóór, maar ook achter de camera staat. Op haar Instagram deelt de aanstaande moeder dan ook regelmatig de mooiste kiekjes, maar ze weet nu al dat ze haar kindje voorlopig niet gaat delen op social media. Dat vertelt ze in 'Grazia'.

"Kiezen wij ervoor om ons kindje nog even onder de radar te houden"

Voor Kim hoeft haar nog ongeboren kindje niet zo nodig op Instagram. In het tijdschrift vertelt de fotograaf misschien een handje, voetje of wat haartjes te delen, maar op meer hoeven haar 579k volgers niet te rekenen. "Zeker het eerste jaar niet", aldus Kim. "De baby is dan nog zo precious."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Zwangere Kim Feenstra heeft aantal lastige weken achter de rug

Daarnaast is het delen van foto's van haar kleintje ook erg 'kwetsbaar en privé', aldus Kim. "Ik heb collega’s en mensen in mijn vriendenkring die nét bevallen zijn en die hun kind op Instagram knallen. Iedereen moet het zelf weten, en ik snap het, want je bent hartstikke trots en je wilt dat iedereen het ziet en weet en hoort. Alleen kiezen wij ervoor om ons kindje nog even onder de radar te houden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Feenstra bereidt zich voor: 'Voor altijd verliefd zijn'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!