Anna Nooshin Beeld © ANP

Anna Nooshin: 'Ik heb mijn mindere momentjes gehad in de media'

22 september 2020 17:12

Anna Nooshin (33) opende afgelopen zomer met veel bombarie haar Instagram-museum. "Dat had ik anders moeten aanpakken", reageert de presentatrice nu in 'Grazia'.

"Ik denk dat het in Nederland voor bepaalde mensen te veel is als je én goed bent in wat je doet"

Tijdens de opening hield niet iedereen zich aan de coronamaatregelen. Toen De Telegraaf haar daarmee confronteerde, kapte de social media-babe al snel het gesprek af. De video waarin Anna reageerde op het aan haar influencerlaars lappen van de 1,5 meter-regel, ging vervolgens volledig viral. 

Hoewel de presentatrice eerder via Instagram liet weten er 'bewust voor te hebben gekozen de vraag niet te beantwoorden', gaf ze later in een video toe dat het misschien niet de beste oplossing was. "Ik heb mijn mindere momentjes gehad in de media (...)  Ik denk dat het heel menselijk is om af en toe op je bek te gaan", stelt ze nu in het tijdschrift.

Anna Nooshin reageert op Telegraaf-rel: 'Ik voel me heel dom'

04:10
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anna Nooshin vindt presentatoren op televisie niet divers genoeg

Alle ophef heeft er wel voor gezorgd dat Anna een dikke olifantenhuid heeft gekweekt. Negatieve comments onder haar video's of op social media kunnen haar dan ook niet raken. Hierover zegt ze: "Ik ben blij dat ik nog steeds de impulsiviteit heb om domme dingen te doen (...) Zonder arrogant te willen klinken: ik denk dat het in Nederland voor bepaalde mensen te veel is als je én goed bent in wat je doet én je bent succesvol én ook best aardig.”

Het hele interview lees je vanaf morgen in Grazia.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Anna Nooshin lapt 1,5 meter-regel aan haar influencerlaars

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!