Sylvie Meis en Niclas Castello Beeld © ANP

Sylvie Meis verrast volgers met nóg een bruidsjurk

22 september 2020 19:14

De sprookjesbruiloft van Sylvie Meis (42) is nog altijd niet ten einde. Op Instagram schittert de presentatrice in een uitdagende witte japon die niet bepaald valt onder 'maagdelijk wit'. 

"Je laat me me voelen als een prinses"

Het lijkt dat Sylvie toch echt het huwelijk van haar dromen heeft gehad. La Meis geniet momenteel van haar huwelijksreis op Capri, maar via Instagram staat ze nog even stil bij haar grote dag. 'Je laat me me mooi voelen, je laat me stralen, je laat me me voelen als een prinses', schrijft de presentatrice bij haar nieuwste post op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis enorm trots op zoon Damián

Even was het spannend of het grote feest in Italië wel door kon gaan. Haar ceremoniejurk kwam namelijk pas kort voor de bruiloft aan, die eerder werd uitgesteld vanwege het coronavirus.

Sylvie en Niclas trouwden zaterdag in het bijzijn van zeventig gasten. Het koppel was een paar dagen daarvoor aangekomen in Florence voor een dagenlang feest. De influencer werd weggegeven door haar broer Daniël en zijn man. Ook voor Damián, de zoon die Sylvie heeft met Rafael van der Vaart was er een rol in de trouwceremonie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis straalt tijdens sprookjeshuwelijk in Italië

De plechtigheid vond plaats in een luxe hotel in de Italiaanse stad. In de loop van de dag moest de politie er wel even aan te pas komen. Er waren te veel paparazzi rondom de bosjes bij het gebouw. Agenten kwamen poolshoogte nemen, maar grepen niet in.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!