Bizzey Beeld © ANP

BN'ers krabbelen terug en verwijderen #ikdoenietmeermee-video

23 september 2020 13:40

Het kan snel gaan: de ene dag sta je nog op de barricades met de hashtag #ikdoenietmeermee en de andere dag verwijder je je post en doe je alsof er geen vuiltje aan de lucht is. Onder meer Bizzey (35) en Trobi (20) hebben hun video omtrent de online actie offline gehaald.

"Ik doe niet meer mee"

Bizzey was een van de influencers die maandagavond een video plaatste waarin hij zijn ongenoegen uitte over het huidige coronabeleid. "Alleen samen krijgen wij de overheid onder controle. Ik doe niet meer mee. Free the people", sprak de rapper in een video die werd begeleid met de hashtag #ikdoenietmeermee. Inmiddels heeft hij zijn video weer verwijderd en reageert hij dat het 'obvious niet lekker is ontvangen en gebracht door mij en mijn collega artiesten.' Daarbij plaatst de rapper een interview waarin hij uitlegt wat zijn motieven waren om mee te doen. 

Ook influencers en artiesten Rugged, Trobi, Dyna, Outsiders, DJ Chuckie, Zoe Livay, Abstract en Kosso haalden hun bericht offline, zo merkte Puna op.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

#ikdoenietmeermee-artiesten ontvingen duizenden euro's noodsteun

Opvallend genoeg vertelde Famke Louise gisteren in Jinek dat het juist Bizzey was die haar vroeg mee te doen aan de actie. Haar video staat nog wel online en zij koos ervoor gisteren haar verhaal te doen in de talkshow. "Ik vind dat als je een grote mond hebt op social media, dat je jezelf ook moet laten zien. En ik ben niet bang het te laten zien en dit is mijn mening."

Je ziet het hele gesprek met Famke in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

#Ikdoenietmeermee-BN'ers werken samen met Viruswaarheid

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!