Beeld © Getty Images

Actrice Gwyneth Paltrow over co-ouderschap: 'Niet makkelijk'

23 september 2020 16:50

Gwyneth Paltrow (47), onder meer bekend van haar vaginakaars, is erg openhartig over haar co-ouderschap met Coldplay-zanger Chris Martin (43). Zo laat de actrice in een interview met Drew Barrymore (45) weten dat het er minder rooskleurig aan toegaat dan het lijkt.

"Ik wilde echt dat mijn kinderen niet getraumatiseerd zouden zijn, als dat al mogelijk was"

Het gebroken liefdeskoppel was elf jaar getrouwd, maar in 2014 besloten Gwyneth en Chris dat ze 'toch niet zo goed bij elkaar pasten'. Dat schreef de actrice toentertijd in de Britse Vogue. "We hebben van alles geprobeerd. We zijn altijd vrienden geweest en lachten om dezelfde dingen. We waren heel close, maar pasten toch niet bij elkaar. Er was altijd een beetje onrust. Maar wat houden we van onze kinderen", aldus de moeder van dochter Apple (16) en zoon Moses (14). 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Gwyneth Paltrow komt na orgasme-kaars met 'poep-krukje'

Nu vertelt de blondine uitgebreid over haar co-ouderschap met Chris en zegt ze dat 'door de scheiding hun relatie veel beter is geworden'. Toch betekent dat niet dat het gedeelde ouderschap nou altijd zo gemakkelijk gaat. "Ik wilde echt dat mijn kinderen niet getraumatiseerd zouden zijn, als dat al mogelijk was. Chris en ik zetten ze op de eerste plaats en dat is moeilijker dan het lijkt, want sommige dagen wil je echt niet met de persoon zijn van wie je gaat scheiden. Maar als je toegewijd bent aan het familiediner dan doe je dat."

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Gwyneth Paltrow choqueert opnieuw met 'orgasmekaars'

De twee zijn, ondanks de moeilijkheden, nog steeds goede vrienden. Volgens Gwyneth komt dat vooral, omdat ze haar eigen fouten inzag.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!