Whitney Port en Lauren Conrad Beeld © Getty Images

Lauren Conrad heeft spijt van 'breuk' met The Hills-collega's

23 september 2020 16:40

'The Hills' zat tjokvol drama, zelfs als de camera's niet meer draaiden ging het mis. Lauren Conrad (34) heeft er spijt van dat ze de vriendschappen met haar MTV-collega's niet heeft onderhouden, vertelt ze in de podcast 'Whit Whit'.

"Ik moest even op mezelf focussen"

Lauren nam op het hoogtepunt van The Hills afscheid van het programma en keek nooit meer om. "Ik stopte met film en had behoefte aan een break", verklaart ze in Whit Whit, de podcast van haar voormalige collega Whitney Port. Ook besloot ze uit L.A. te vertrekken. "Ik moest even op mezelf focussen en mezelf verwijderen van reality-tv", gaat Lauren verder. Dat betekende ook een breuk met haar MTV-vriendinnen, waar Whitney er ook eentje van is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lauren Conrad bevallen van tweede zoon

Whitney en Lauren zagen elkaar een lange tijd niet meer, maar dat heeft niets met Whitney 'persoonlijk te maken', verzekert Lauren. "Hoe erg ik je ook waardeer en van je houd, net als van vele anderen waarmee we samenwerkten, moest ik dit onderdeel afsluiten en dat was heel lastig", aldus Lauren. "Ik heb zoveel liefde voor jou. En we hebben zoiets raars samen meegemaakt. We zijn een soort studentenvriendinnen en dat zal ik nooit vergeten." Whitney is het daarmee eens: "Niemand weet wat wij hebben meegemaakt." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Whitney Port emotioneel over miskraam

The Hills verdween in 2010 van de buis, maar maakte een rentree in 2019. In de video hieronder zie je hoe de comeback eraan toeging. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!