Beeld © ANP

Dit zijn de genomineerden voor de Televizier-Ster Acteur/Actrice

23 september 2020 19:15

De speeches kunnen weer worden voorbereid, want het Gouden Televizier-Ring Gala komt steeds dichterbij. RTL Boulevard mag exclusief de nominaties bekendmaken voor de categorie Televizier-Ster Acteur/Actrice.

Na een lange periode waarin het publiek hun stem mocht uitbrengen, zijn er drie genomineerden overgebleven. Als eerste zal André van Duin met klamme handjes de avond gaan doorbrengen. Hij maakt namelijk kans op deze felbegeerde prijs voor zijn rol in de serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Dit is niet de enige prijs waar de komiek voor genomineerd is. Hij behoort ook tot de laatste drie in de categorie Televizier-Ster Presentator, zo mocht RTL Boulevard eerder bekendmaken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland genomineerd voor Televizier-Ster Talent

André heeft twee geduchte kandidaten. Zo mag ook Angela Schijf haar galajurk uit de kast gaan halen. Het is niet de eerste keer dat de actrice voor deze prijs is genomineerd. In 2016 en 2017 ging ze al met het beeldje naar huis. Ditmaal is ze genomineerd voor haar rollen in de series Flikken Maastricht en Meisje van plezier.

Tot slot mag Elise Schaap komen opdraven. Ook zij kent het klappen van de zweep. In 2017 was ze al eens genomineerd, maar moest toezien hoe Angela Schijf ervandoor ging met het beeldje. In 2019 mocht ze hem zelf in ontvangst nemen. Elise is dit jaar genomineerd voor haar werk in Nieuw zeer, Familie Kruys en De TV Kantine.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BN'ers willen dat Familiediner de Televizier-Ring gaat winnen

Het Gouden Televizier-Ring Gala zal dit jaar volledig coronaproof plaatsvinden op 8 oktober.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!