Leontine Borsato Beeld © ANP

Leontine Borsato denkt met weemoed terug aan vroeger

23 september 2020 16:59

Wat gaat de tijd toch snel! Vandaag mag de middelste zoon van Leontine (52) en Marco Borsato (53) alweer 19 kaarsjes uitblazen. Leontine kan het bijna niet geloven hoe groot haar mannetje alweer is en gaat voor een vleugje nostalgie op Instagram.

"Gefeliciteerd lieve Senna"

'Gefeliciteerd lieve Senna. Love you to the moon and back and back again and again and again', uit ze haar liefde voor haar zoon bij een aantal kiekjes uit de oude doos.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marco Borsato laat van zich horen: 'Scheiding is rond'

Onder de schattige post regent het felicitaties voor de jarige man van bekend Nederland. Zo laten Wendy van Dijk, Bas Smit, Leco van Zadelhoff, Glennis Grace, Estelle Cruijff, Bridget Maasland en Nicolette van Dam allemaal een verjaardagswens achter.

Ook zusje Jada laat deze dag niet zomaar voorbijgaan en deelt een foto van hen samen van een paar jaar terug in haar Stories.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mary Borsato kan weer opgelucht ademhalen

Het is een pittig jaar geweest voor Marco en zijn gezin. Zijn huwelijk met Leontine liep op zijn eind na twintig jaar en de twee besloten te gaan scheiden. Bovendien kampte de zanger met een burn-out, waardoor hij ook al zijn werkzaamheden heeft moeten laten vallen. Zo zal hij niet meer te zien zijn bij The Voice Kids en The Voice Senior. Moeder Mary Borsato is helemaal klaar met alle kritiek op haar zoon Marco. Hij is de gebeten hond na de breuk met Leontine.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!