Aanstaande bruid Kim-Lian neemt afscheid van achternaam

23 september 2020 19:43

De meeste BN'ers zal je nooit aanspreken zonder zijn of haar achternaam. Denk aan André Hazes (26), Chantal Janzen (41), Donny Roelvink (22) maar ook Kim-Lian van der Meij (39). Wat moeten we straks, nu de presentatrice officieel afscheid gaat nemen van haar achternaam?!

"Van der Meij is ook zo gewoontjes"

Woensdag werd bekend dat Kim-Lian dan 'eindelijk' na zeventien jaar ten huwelijk is gevraagd. De actrice liet via Instagram weten dat haar grote liefde Daniel Gibson op de knieën is gegaan tijdens hun veel voorkomende 'mountainbikeritje.' Op het moment dat de twee even pauzeerden bij hun 'favoriete plekje bij de zee' stond daar een tafeltje met rode rozen, champagne en een doosje met daarin 'een prachtige ring', zo schrijft de dolgelukkige Kim-Lian. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Kim-Lian van der Meij 'eindelijk' ten huwelijk gevraagd

Tijdens De Coen en Sander Show kwam aan de telefoon Kim-Lian tot over haar oren verliefd vertellen over het huwelijksaanzoek. Hier vertelde ze onder andere dat ze afscheid gaat nemen van haar achternaam, omdat ze Gibson mooier vindt. "Van der Meij is ook zo gewoontjes", lacht de verloofde. Ook vertelt de zangeres dat haar kinderen door het dolle heen waren, toen ze het nieuws te horen kregen. "Vooral mijn dochter Donja heeft veel zin in een grote knalfuif."

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Kim-Lian vreest niet voor haar baan bij Talpa

Het is nog niet duidelijk wanneer het huwelijk precies gaat plaatsvinden, wel zijn ze er zeker van dat het in Zweden gaat gebeuren. "En het liefst met zoveel mogelijk vrienden en familie, maar dat moeten we even afwachten", vertelt Kim. 

Kim-Lian schittert binnenkort in Just Say Yes, de nieuwe film van de makers van Fuck de Liefde en Fashion Chicks met Yolanthe Cabau in de hoofdrol.  Yolanthe speelt Lotte, een vrouw die haar hele leven al droomt van haar ideale bruiloft, maar haar droom uiteen ziet spatten als haar aanstaande de trouwerij onverwacht afblaast.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!