Famke Louise Beeld © Hollandse Hoogte

Famke Louise krabbelt terug: sta niet langer achter boodschap

23 september 2020 20:53

Famke Louise, één van de BN'ers die maandagavond online een protestactie begon tegen het coronabeleid van het kabinet, bleef dinsdagavond aan tafel bij 'Jinek' achter haar verhaal staan. De zangeres ziet nu in dat ze ook fouten heeft gemaakt. 'Niet mijn beste dag', blikt de 21-jarige terug op Instagram.

"Ik heb respect voor alle zorgmedewerkers en ik heb begrip voor allen die hiermee geconfronteerd worden op dagelijkse basis"

Famke schrijft maandagavond, na het delen van de beruchte post, te zijn overladen met telefoontjes. 'De mainstream media koos mij als potentieel aanspreekpunt en daarbovenop kwam ook een breuk met mijn management', deelt ze. 'Dit alles heeft geleid tot het feit dat ik alleen en onvoorbereid bij Jinek aan tafel schoof. Niemand heeft mij iets verplicht, maar toch dacht ik het verschil te kunnen maken.'  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise breekt met management Ali B

Volgens de 21-jarige was ze dinsdag zó zenuwachtig, dat ze niet haar verhaal heeft kunnen doen zoals ze voor ogen had. Famke gaat verder: 'Het is nooit mijn intentie geweest om mensen aan te sporen om laconiek om te gaan met de maatregelen die getroffen zijn rondom het coranavirus. Ik heb respect voor alle zorgmedewerkers en ik heb begrip voor allen die hiermee geconfronteerd worden op dagelijkse basis. De bedoeling bij Jinek was om een ander perspectief te bieden en toch een beetje het tegengeluid te kunnen geven.'

Famke ziet zichzelf als een doorzetter en wilde 'daad bij het woord stellen' door zichzelf kenbaar te maken op televisie. 'Wat ik niet had kunnen voorzien was de totale stilte en gebrek aan support om mij heen', haalt ze uit naar haar 'collega's'. 

Famke Louise onder vuur: niet stoer, maar roekeloos

04:30
Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Famke Louise gooit microfoon PowNed-reporter op de grond

Hoewel de zangeres zichzelf niet als slachtoffer ziet, heeft ze wel besloten de video offline te halen. 'Ik ga even een stap achteruit doen, reflecteren en op zoek naar iemand die gespecialiseerd is in pandemieën om mij te leren over deze situatie (...) Ik hoop dat jullie mij de ruimte gunnen te kunnen groeien', aldus Famke.

Daarnaast biedt ze ook nog haar excuses aan 'aan allen die zich gekwetst of verward hebben gevoeld' en belooft ze beter haar best te doen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!