Beeld © Getty Images

Gigi Hadid en Zayn Malik verwelkomen eerste kindje

24 september 2020 04:33

Gigi Hadid (25) en haar vriend Zayn Malik (27) zijn ouders geworden. De zanger deelde het nieuws in de nacht van woensdag op donderdag op Twitter.

"Ons kleine meisje is er, gezond en prachtig"

'Ons kleine meisje is er, gezond en prachtig', aldus het voormalig One Direction-bandlid bij een foto waarop de baby zijn vinger vastpakt. 'Ik probeer onder woorden te brengen hoe ik me voel op dit moment, maar dat lijkt onmogelijk. De liefde die ik voel voor dit piepkleine mensje is groter dan ik kan bevatten. Ik ben dankbaar dat ik haar mag kennen, trots dat ze van mij is en dankbaar voor het leven dat we samen zullen delen.'

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Verklapt Gigi Hadids vader hier dat ze al is bevallen?

Ook kersverse moeder Gigi deelt het heuglijke nieuws via haar social media. 'Ons kleine meisje is dit weekend bij ons op de wereld gekomen', schrijft ze. 'En we zijn nu al helemaal verliefd op haar.'

De ouders van Gigi lieten de afgelopen week al een paar keer weten reikhalzend uit te zien naar de geboorte van hun eerste kleinkind. Haar moeder, het Nederlandse oud-topmodel Yolanda Hadid, plaatste dit weekend een foto op Instagram waarop ze haar hoofd op de buik van Gigi laat rusten, en schreef daarbij: "Ongeduldig wachten tot haar engeltje geboren wordt". Haar ex-man deelde een paar dagen eerder al een briefje aan zijn kleindochter op Instagram, dat hij later overigens weer verwijderde.

Oma Yolanda Hadid maakte maanden geleden aan RTL Boulevard bekend dat haar dochter Gigi inderdaad zwanger was, wat vervolgens wereldwijd nieuws werd.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!