Beeld © HBO

SATC-ster: déze actrice moet de nieuwe Samantha worden

24 september 2020 08:26

Kim Cattrall (64) schitterde jarenlang als Samantha uit 'Sex and the City', maar door een vermeende catfight tussen haar en Sarah Jessica Parker staat een derde film al jaren on hold. Cast-lid Cynthia Nixon (54) vindt het recasten van de rol van Samantha een prima optie, vertelt ze aan 'E!'. Ze heeft zelfs al een idee wie de rol zou kunnen spelen.

"Ze zou de rol haar echt helemaal eigen maken"

De plannen voor een derde film van Sex and the City staan al drie jaar in de ijskast. Kim Cattrall is namelijk erg duidelijk geweest over een eventuele nieuwe film. "Nee is nee", zei ze daarover. Sindsdien speelt het idee om de rol van Samantha te recasten. Sarah Jessica Parker initieerde die gedachte.

Cynthia Nixon ziet dat ook wel zitten. Zij ziet in Sharon Stone de ideale kandidaat, zegt ze tegen E!. "Sharon zou het helemaal geweldig doen. Ze zou de rol haar echt helemaal eigen maken."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Kim Cattrall over derde SATC-film: 'Nee betekent nee'

Toch houdt Cynthia nog een kleine slag om de arm. "Veel mensen, onder wie Kim zelf, zeiden dat een eventuele nieuwe vierde vrouw een vrouw van kleur moet zijn. Dat zou ook fantastisch zijn."

Er is in ieder geval nog lang geen sprake van een derde film, door de ruzie die de dames naar verluidt onderling hebben. Daarom zie je de trailer van de tweede film hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!