Beeld © ANP

Bibian Mentel: 'Ik durf niet te ver in de toekomst te kijken'

24 september 2020 08:46

Het verhaal van Bibian Mentel (47) is ontzettend indrukwekkend. Bij de snowboardster is al meerdere malen kanker geconstateerd. Om die reden durft Bibian nooit te ver in de toekomst te kijken, vertelt ze aan 'Shownieuws'.

"Ik hou van het leven en ik heb een heerlijk gezin"

"Ik hou van het leven en ik heb een heerlijk gezin", zegt Bibian in het interview. Maar toch vindt ze het eng om verder de toekomst in te kijken. Ze weet namelijk nooit zeker of ze er dan nog wel zal zijn. 

Gelukkig kreeg ze ondanks relatief goed nieuws in het ziekenhuis. "Wat inhoudt dat ik nog steeds wel uitzaaiingen heb, maar ze groeien langzaam. Dat wil zeggen dat ik weer drie maanden bij de dokter weg mag blijven", vertelt Bibian. Ondertussen probeert ze van ieder moment met haar gezin te genieten.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Bibian Mentel viert acht jaar liefde op huwelijksjubileum

Ze staat namelijk iedere dag weer heel graag op voor haar gezien. "Als ik ‘s ochtends wakker word, kijk ik in de groene ogen van mijn man, dan komt mijn zoon de kamer in voordat hij naar school gaat en ik heb mooie dochters. Ik ben een gelukkig mens.”

Onlangs vertelde Bibian aan RTL Boulevard ook hoe het met haar ging. "Ik ben een blij mens", zei ze toen. Je ziet het gesprek in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!