Maxime Meiland Beeld © ANP

Stapelverliefde Maxime Meiland straalt op kiekje met vriend

24 september 2020 11:11

Maxime Meiland (24) is helemaal hoteldebotel. Onlangs werd bekend dat de 'Chateau Meiland'-ster een nieuwe liefde in haar leven heeft gevonden en dat wil ze maar al te graag delen met de wereld.

"Het is een onwijs leuke jongen"

Martien bevestigde onlangs aan RTL Boulevard dat Maxime en Leroy het meer dan gezellig hebben. Leroy is cameraman en was bij de Meilandjes om de nieuwe leader van hun realityshow op te nemen, toen de vonk oversloeg. "Het is hartstikke leuk. (…) Het is een onwijs leuke jongen", vertelde de flamboyante kasteelheer destijds.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Laat de wijn maar staan: donderdag géén Chateau Meiland op tv

Dat de liefde tussen de twee nog altijd sterk is, is wel te zien op het zoetsappige kiekje dat Leroy met de wereld deelt. Op de foto straalt het stel van geluk en bovendien laat Maxime een betekenisvol hartje achter onder de foto. Ook schoonvader Martien laat van zich horen met een welgemeende 'Ooh' in de reacties.

Maxime hintte eerder al op een eventuele nieuwe liefde. Ze deelde een familiekiekje waarop te zien was hoe haar hand op de schouder van een op dat moment nog onbekende jongeman ligt.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Familie Meiland laat zich nieuwe coupe aanmeten

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!