Beeld © KRO-NCRV/Linelle Deunk

Boerin Steffi en Roel uit BzV verwachten eerste kindje

24 september 2020 10:15

Er is weer een 'Boer zoekt Vrouw'-baby op komst! Deze keer zijn het boerin Steffi en Roel die een kleine verwachten.

"De baby moet natuurlijk eigenlijk Yvon heten"

Steffi kondigt het blije nieuws aan op de website van Boer zoekt Vrouw: "Roel en ik zijn dolgelukkig, alles gaat heel goed." Het stel heeft onlangs de 20-wekenecho gehad en weet dat het een meisje wordt. Ook zagen ze dat hun dochter bovengemiddeld lange benen heeft. "Maar als je ons ziet, is dat natuurlijk niet gek."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boerin Michelle uit BzV ten huwelijk gevraagd door Maarten

De hengstenhoudster had in het begin last van zwangerschapskwaaltjes. "Ik was echt kotsmisselijk in het begin. Maar ja, het is geen zinloos ziek zijn dus ik heb het er graag voor over." Gelukkig heeft ze er nu geen last meer van.

Het stel heeft al een naam in gedachten "De baby moet natuurlijk eigenlijk Yvon heten. Zonder het programma was ze er niet geweest. Maar daar zijn we nog niet helemaal over uit", vertelt de boerin met een knipoog.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Steffi en Marnix uit BzV krijgen bijzondere liefdesbaby

Heel Nederland leerde Steffi in 2018 kennen dankzij haar deelname aan Boer zoekt Vrouw. De vonk sloeg al snel over tussen haar en Roel en het duurde niet lang voordat het stel ging samenwonen op het Brabantse platteland. Steffi is in februari uitgerekend.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!