ANP

Niks never nooit meer: Gordon na 5 jaar weer in studio

24 september 2020 14:21

Het is alweer jaren geleden dat Gordon (52) tegenover de ganse natie beloofde een punt te zetten achter zijn zangcarrière. Inmiddels weten we al even dat die punt eigenlijk een komma was, want Gordon besloot het zingen weer op te pakken. Nu staat 'ie voor het eerst écht weer in een muziekstudio.

"We gaan vanmiddag een nummer opnemen"

Op zijn Instagram Stories laat Gordon zien waar hij precies is en met wie. Zo is zijn manager ook aanwezig in de studio en nog allerlei andere mensen. "We gaan vanmiddag een nummer opnemen", vertelt Gordon verder. "Dat nummer heet 'De Heling'."

In exact dezelfde studio nam Gordon tien jaar geleden met zijn zelf geformeerde band Los Angeles The Voices ook liedjes op. Een decennium later staat 'ie weer solo te stralen. Wel komt een gospelkoor hem versterken, vertelt hij.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Gordon 'intens verdrietig' over zijn lege horecazaken

Uiteraard heeft Gordon als zanger een rijk repertoire, met zijn nummer één-hit 'Kon ik maar even bij je zijn' als bekendste wapenfeit. Maar we kennen hem uiteraard ook van hits als 'Ik bel je zomaar even op' en 'Never nooit meer' met Re-Play. En wellicht draaien de radiostations binnenkort 'De Heling' wel grijs. Wie weet.

Toen Gordon bekendmaakte dat hij het zingen toch te erg miste en de draad weer op wilde pakken, vertelde hij daar in RTL Boulevard alles over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!