James Corden Beeld © ANP

James Corden niet van plan om Ellen DeGeneres te vervangen

24 september 2020 18:29

Geruchten deden eerder deze zomer de ronde dat latenight-talkshowhost James Corden de plek in de middagshow van zijn collega Ellen DeGeneres in zou nemen. Dit omdat zij onder vuur kwam te liggen, nadat oud-werknemers uit de school klapten over een slecht werkklimaat op de set van 'The Ellen DeGeneres Show'. James reageerde in zijn eigen 'Late Late Show' voor het eerst op die geruchten.

"Ik denk dat iemand ergens een gerucht heeft verspreid"

"Ik heb werkelijk waar geen idee waar dat überhaupt vandaan komt", vertelt hij in gesprek met Alicia Keys tijdens de rubriek Spill Your Guts or Fill Your Guts. "Ik denk dat iemand ergens een gerucht heeft verspreid en iemand anders daarop gedoken is."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

James Corden vermaakt zich kostelijk met quarantainekapsels

James ziet het naar eigen zeggen ook helemaal niet zitten om de plek van Ellen in te pikken. "Ik denk dat het heel gek zou zijn om het werk van iemand over te nemen die het juist 18 jaar lang zo goed heeft gedaan."

Net als Ellen DeGeneres ontvangt James Corden ook de meest uiteenlopende gasten in zijn auto tijdens zijn Carpool Karaoke. En ze voelen zich altijd helemaal op hun gemak, maar er kan ook niet zoveel fout gaan tijdens het rijden, zoals te zien is in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dua Lipa en James Corden zingen lied over daten tijdens corona

Wat?! James Corden rijdt helemaal niet zelf in Carpool Karaoke

00:29

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!