Chantal Janzen Beeld © ANP

Chantal Janzen deelt foto van 'allergrootste trots en bezit'

25 september 2020 15:54

Toen Chantal Janzen in haar twintiger jaren haar man Marco Geeratz (48) leerde kennen, kreeg ze er meteen drie prachtige kinderen bij. 'Mijn allergrootste trots en bezit deze vijf', schrijft de 41-jarige presentatrice vandaag een tikkeltje nostalgisch bij een foto van haar gezin op Instagram.

"Dat meisje wat ik toen in die woonkamer zag zitten, dat meisje ben jij nog steeds"

Stiefdochter Esmée is vandaag alweer 30 jaar geworden en Chantal weet nog goed hoe het was toen ze elkaar voor de eerste keer zagen. 'Wat hebben we al veel moois meegemaakt', feliciteert ze haar bonusdochter. 'Als je maar elf jaar scheelt gaat dat natuurlijk niet alleen maar van een leien dakje, zo gaat dat in ieder samengesteld en nieuw gezin. Maar we deden altijd ons best, met z'n allen en ieder jaar kwamen we nog dichter bij elkaar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leco van Zadelhoff zet schaar in lange lokken Chantal Janzen

Een leven zonder elkaar kunnen ze dan ook niet meer voorstellen. 'Nu vind ik het zo lastig als jij weer vertrekt naar L.A., of als ik je lang niet zie', deelt Chantal. 'Maar dat meisje wat ik toen in die woonkamer zag zitten, dat meisje ben jij nog steeds. En nu ben je 30! Zo trots op jou, op wie je bent, wat je doet, hoe je in het leven en de liefde staat en hoeveel je aan je naasten geeft. Eén bom liefde ben jij. Ik hou zoveel van jou, en ook zo van die andere vier kretsers.'

Chantal en Marco stapten in 2014 in het huwelijksbootje. In 2009 kregen ze samen zoontje James en in 2018 de kleine Bobby.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen luidt weekend alvast in met haar 'geluksbom'

Het is deze week feest in huize Janzen. Chantal is namelijk genomineerd voor de Gouden Televizier-Ster Presentatrice. RTL Boulevard zocht haar eerder deze week op met het nieuws.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!