Jeroen van Koningsbrugge, Marieke Elsinga en Ronnie Flex Beeld © RTL

Dit zijn de panelleden van nieuwe show I Can See Your Voice

25 september 2020 18:48

Het gloednieuwe programma 'I Can See Your Voice' is vandaag begonnen met de opnames en het belooft een waar spektakel te worden. Jeroen van Koningsbrugge (47), Marieke Elsinga (34), Ronnie Flex (28), Fred van Leer (44) en Samantha Steenwijk (34) zitten in het panel van het gis-spel.

"Het is een hilarisch programma"

I Can See Your Voice komt van de hand van de makers van The Masked Singer, dus dat belooft al een hele hoop. Jeroen, Marieke, Ronnie, Fred en Samantha moeten voordat de kandidaat een optreden verzorgt al bedenken of diegene een gouden keeltje heeft of zo vals als een kraai zal zingen. De deelnemer zal samen met een succesvolle gastartiest er alles aan doen om het panel ervan te overtuigen dat hij of zij de sterren van de hemel kan zingen.

Fred van Leer en Samantha Steenwijk
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ruben Nicolai geeft sneak peek van The Masked Singer

"Het is een hilarisch programma", vertelt presentator Carlo Boszhard over de show. "Je ziet iemand zingen die de wauw-factor heeft, maar je kan zomaar op het verkeerde been worden gezet. Het wordt een feest om met zoveel bekende panelleden te mogen samenwerken. De gastartiesten maken we later bekend, maar ook zij zijn veelbelovend. Ik heb ontzettend veel zin in de opnames!" 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze BN'er zit in ieder geval niét in een Masked Singer-pak

In I Can See Your Voice komen er zes kandidaten langs die er alles aan doen om het panel te overtuigen van hun zangkunst. Maar de grap is dat er ook een aantal valse kraaien tussen zitten. Vijf kandidaten vallen gedurende de show af, waarna de overgebleven deelnemer een duet mag zingen met de gastartiest. Pas dan wordt duidelijk of de stem van die persoon lekker in het gehoor ligt of de trommelvliezen doet breken. I Can See Your Voice is vanaf donderdag 28 oktober om 20.30 uur te zien bij RTL4. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!