Gaby Blaaser Beeld © ANP

Gaby Blaaser onthult per ongeluk haar huidige relatiestatus

26 september 2020 17:39

Gaby Blaaser (34) heeft dan misschien niet haar prins op het witte paard overgehouden aan 'De Bachelorette', ze blijft geloven in de liefde. Aan 'Shownieuws' verklapt de influencer zelfs alweer aan het daten te zijn.

"Ik mag wél officieel weer daten, maar dat is niet met hem"

Met wie Gaby het gezellig heeft, dat houdt ze nog even in het midden. Het is in ieder geval niet autocoureur Bas Schothorst, met wie de Bachelorette-babe eerder werd gespot. Hierover vertelt ze: "Wij kennen elkaar al heel lang, het was meer: laten we en wijntje gaan drinken want ik mag officieel weer de deur uit. Het was geen officiële date. Ik mag wél officieel weer daten, maar dat is niet met hem." Betrapt!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jordy uit De Bachelorette is helemaal klaar met Gaby Blaaser

Ondanks dat haar Bachelorette-avontuur niet het gewenste effect had, vertelt Gaby met veel liefde op de datingshow terug te kijken. Dat er naderhand zo met modder gegooid is vindt ze dan ook oprecht jammer. Gaby: "Ik heb nooit het gevoel gehad dat er hele gekke dingen zijn gebeurd (...) Ik weet goed met dat soort dingen om te gaan en ik laat me daar verder ook niet over uit. Maar ik vind het jammer. Ik had liever met zijn allen gezegd: het is niet geworden wat we hadden gehoopt, maar we hebben een hele mooie tijd gehad en er allemaal iets moois uit geleerd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bachelorette-keuze Gaby Blaaser viel Rick rauw op zijn dak

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!