Bibian Mentel Beeld © Instagram @julianvandekamp

Zoon Bibian Mentel deelt emotioneel bericht met volgers

27 september 2020 13:42

Bibian Mentel heeft haar doktoren een poepie laten ruiken door er weer een jaar aan te plakken. De snowboardster is vandaag alweer 48 jaar geworden en daarom deelt haar zoon een bijzondere boodschap met zijn Instagram-volgers.

"Ik ben dankbaar dat je er nog bent en hoop op nog vele verjaardagen"

'Een jaar geleden vertelde de dokters dat vorig jaar waarschijnlijk je laatste verjaardag zou zijn. Een jaar later heb je ze allemaal ongelijk bewezen en geniet je nog van elke dag', schrijft zoon Julian bij een prachtige foto van het hele gezin. 'Ik ben dankbaar dat je er nog bent en hoop op nog vele verjaardagen.'

Ook Bibian zelf staat vandaag stil bij de bijzondere dag. 'Lachen en proosten met familie en vrienden want ik ben jarig', deelt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Bibian Mentel: 'Ik durf niet te ver in de toekomst te kijken'

Bij Bibian is meerdere malen kanker geconstateerd, waardoor ze nooit ver in de toekomst durfde te kijken. Zo vertelde ze eerder in gesprek met Shownieuws. "Ik hou van het leven en ik heb een heerlijk gezin", gaf ze aan in het interview. Dat ze deze mooie dag met haar familie mag doorbrengen, vindt ze machtig mooi. Bibian: "Als ik ‘s ochtends wakker word, kijk ik in de groene ogen van mijn man, dan komt mijn zoon de kamer in voordat hij naar school gaat en ik heb mooie dochters. Ik ben een gelukkig mens."

Onlangs vertelde Bibian aan RTL Boulevard ook hoe het met haar ging. Je ziet het gesprek in onderstaande video.

Gaat beter dan verwacht met Bibian Mentel: 'Ik ben een blij mens'

02:25
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bibian Mentel viert acht jaar liefde op huwelijksjubileum