Chris Hemsworth in 'Extraction' Beeld © Netflix

Netflix ruikt succes: strikt Chris Hemsworth voor nog vier films

28 september 2020 14:50

Voor bioscoopgangers staat Chris Hemsworth (37) vooral bekend als 'Thor', maar Netflix-gebruikers hebben hem vast al voorbij zien komen in de hit 'Extraction'. Die film werd namelijk binnen vier weken 99 miljoen keer bekeken en nu heeft de streamingdienst nog eens vier films klaarliggen met de acteur, meldt 'The Sunday Telegraph'.

"Het lijkt erop dat het de grootste film van Netflix ooit gaat worden"

Chris slaat de handen ineen met Netflix, aldus The Sunday Telegraph. De Avengers-acteur en de streamingdienst gaan samen nog eens vier films maken. Eén daarvan is Spiderhead, een sciencefictionfilm waarin boeven medicatie testen die hun emoties veranderen. Ook Miles Teller, bekend van Divergent, en Jurnee Smollett, uit Birds of Prey, schitteren in de film. Chris had één voorwaarde, namelijk dat alle films worden opgenomen in zijn thuisland Australië. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chris Hemsworth maakt carrièreswitch

Extraction, de eerste samenwerking tussen Chris en Netflix, bleek een gigantisch succes. De film werd binnen vier weken maar liefst 99 miljoen keer bekeken. "Het lijkt erop dat het de grootste film van Netflix ooit gaat worden", vertelde hij afgelopen mei. "Dat is echt ongelooflijk." Ook leek hij destijds al te hinten op een vervolg op de kaskraker: "Wie weet!"

Wellicht krijgt Chris binnenkort wel wat concurrentie op dat vlak, want prins Harry en Meghan Markle hebben een lucratieve miljoenendeal met de streamingdienst gesloten. Alles over wat het koninklijke stel van plan is, zie je in de video hieronder. 

Harry en Meghan sluiten miljoenendeal met Netflix

03:01

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!