Beeld © ANP

Enzo Knol met spoed naar ziekenhuis na val van duikplank

28 september 2020 15:10

Enzo Knol (27) heeft een verontrustend bericht gedeeld op zijn Instagram-account. Na een sprong van een hoge duikplank kwam de populaire vlogger volledig verkeerd terecht, op zijn nek. Hij moest direct naar het ziekenhuis.

"Dit was echt even goed schrikken"

Op zijn persoonlijke Instagram-account schrijft Enzo dat het een enge ervaring was. 'Dit was echt even goed schrikken', begint hij. Enzo probeerde door een band te duiken, maar klapte met zijn nek óp de band. 'Meteen naar het ziekenhuis gegaan en een scan gehad. Geen breuk te zien op de foto’s.'

Enzo laat aan RTL Boulevard weten dat hij een erg stijve nek heeft en dat hij veel moet bewegen om het zo snel mogelijk te laten genezen. Als het goed is heeft hij er geen schade aan overgehouden. Gelukkig loopt het voor de vlogger met een sisser af. Maar het had natuurlijk foute boel kunnen zijn.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Enzo Knol verschijnt na twee dagen spoorloos in adamskostuum

De duizenden fans van Enzo zijn geschrokken van zijn bericht, maar tegelijkertijd opgelucht dat het goed met hem gaat. Onder meer Bram Krikke, Bas Smit en Thomas van der Vlugt wensen hem beterschap de komende tijd.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!