Beeld © ANP

Dave Chappelle's shows afgezegd vanwege corona

29 september 2020 05:27

Slecht nieuws voor Dave Chappelle. De komiek was genoodzaakt zijn show Intimate Socially Distanced Affair te schrappen nadat duidelijk werd dat iemand uit zijn team besmet is geraakt met het coronavirus. Het gaat hierbij om de show van afgelopen weekend en nog vier shows die op het programma stonden. Dit meldt Page Six.

"De afgelopen 3 maanden heeft Dave Chappelle een prettige thuishaven weten te creëren voor comedians, muzikanten en dichters"

"Vanwege het virus moeten we helaas een halt toeroepen aan de shows. De afgelopen 3 maanden heeft Dave Chappelle een prettige thuishaven weten te creëren voor comedians, muzikanten en dichters, die hun kunsten op een veilige manier konden vertonen. Social distancing, mondkapjes, desinfecterende gel, temperatuurmetingen...er werd aan alles gedacht. Wij nemen het coronavirus zeer serieus en er is sinds de vastgestelde besmetting van ons teamlid niemand anders meer besmet geraakt," aldus een woordvoerder.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Dave Chappelle haalt uit naar Michael Jackson-beschuldigers

Chappelle gaf een aantal shows bij hem thuis op zijn terrein in Yellow Springs, Ohio en had een indrukwekkende lijst met gasten die kwamen optreden. Ondermeer Chris Rock, David Letterman, Jon Stewart, Tiffany Haddish en Sarah Silverman kwamen naar Ohio om het publiek op een show te trakteren, op gepaste afstand van elkaar. De laatste show had op 4 oktober moeten plaatsvinden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!